sabato 30 giugno 2012

L'ambasciatore di Albania in Italia in visita ai comuni di Greci e Savignano IrpinoDescrizione: http://www.albava.org/index_file/40.jpg
Descrizione: http://www.albava.org/index_file/ambasciatore.jpg
Ambasciatore


Ambasciatore dell'Ambasciata della Repubblica
di Albania P/sso la Santa Sede
il Signor Rrok Logu
Segreteria: Tel.: +39/06.39.75.40.85
Cancelleria: Via Silla, 7 00192 Roma
L'Ambasciatore

Amb.Kola.jpg
Descrizione: http://www.ambalbania.it/file/Amb.Kola.jpg
 Llesh Kola
Ambasciatore della Repubblica di Albania in Italia
• Indirizzo : 
 Ambasciata della Repubblica di Albania
 Via Asmara, 5 - 00199 Roma
 Tel. ++ 39 06 86 22 41 14
 Fax ++ 39 06 86 22 41 20
 E-mail : llesh.kola@mfa.gov.al
• Data di Nascita: 27 febbraio 1960
• Luogo di Nascita : Lezha (Albania)
• Stato civile : Sposato con la Signora Bardha Kola (Mitrushi), Direttore presso il Ministero della Difesa della Repubblica di Albania. Ha due figli: Fleura, PhD in Diritto Europeo, Universita' di Graz, Austria; e Ardit, studente di Giurisprudenza all'Universita' Sapienza di Roma.  


Ambasadori Kola viziton Komunat e Grecit dhe Sovignano-s
Descrizione: http://www.ambalbania.it/file/kbashkive.jpg
Con i Sindaci d...
Në datën 3 qershor 2012, Ambasadori Llesh Kola zhvilloi një vizitë në Komunën e Grecit, e vetmja komunë arbëreshe në Rajonin e Kampanias. Gjatë vizitës së tij në Greci, ai u prit dhe u shoqërua në qytet nga Kryetari Komunës, z.Bartolomeo Nicola Zoccano, dhe këshilltarët komunalë, si edhe u përshëndet me arbëreshët e Greci-t.
Gjithashtu, Ambasadori Kola vizitoi edhe Komunën e Sovignano-s, i shoqëruar nga Kryetari i Komunës, z. Oreste Ciasullo. Gjatë këtyre vizitave ai shoqërohej nga Kryetari i Bashkisë së Shëngjinit, z.Salvator Kaçaj. Në takimet dhe bisedat me Kryetarët e Komunave të Greci-t dhe Sovignano-s u ra dakord që ata të vizitojnë së shpejti Shëngjinin dhe të bëjnë një binjakëzim me qytetin bregdetar shqiptar.
Ishin të pranishëm gjatë kësaj vizite  edhe Mjeshtri i Merituar Aleksandër Gashi dhe artistë italianë, të cilët luajtën disa pjesë artistike në kishën e qytetit. Më pas, Ambasadori Kola vizitoi dhe muzeun e Greci-t.
Greci është qyteti i lindjes së ish-Kryetarit të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Giuseppe Vedovato, dhe ish-kongresmenit amerikan Joseph Dioguardi.   Gallery   

News 
Auguri alNovello Vescovo EparcaMons. donato Oliveiroche sarà ordinato ilgiorno 1 luglio 2012nella cattedrale di Lungro


Municipio di Gr...
visita alla Chiesa parrrocchiale di Greci


Municipio di So...
Nella sala consiliare di Greci
RDescrizione: http://www.ambalbania.it/img/sito_img/icona_stampa.gif
Chiesa di Greci...
Greci
Con il sindaco ...
Con il Sindaco ...Home | News | Contatti | Privacy | Copyright |
AMBASADA SHQIPTARE NE ROMË   P.iva: 97096720582

Via Asmara nr.5 - 00199 - Romë
Tel: 00 39 06/8622411    Fax: 00 39 06/86224120    E-mail: info@ambalbania.it

Nessun commento: